Waarom samenwerken binnen Massis een game-changer is

 

De overstap naar het Gentse creatief collectief Massis heeft mijn solo-onderneming een flinke boost gegeven. Lees hoe dat gebeurde.

Kracht door diversiteit

Massis is een bonte verzameling van digitale senior professionals, elk met hun eigen expertise, inzichten en ervaringen. Solo en samen werken we elke dag vanuit onze coworking aan de Gentse Graslei.

Dat vertaalt zich in een voortdurende stroom van frisse ideeën. Maar ook in heel wat persoonlijke partnerships. Die helpen me om nog betere oplossingen te vinden voor klanten en voor hen meer ‘wow’-momenten te creëren.

Binnen Massis kan ik mijn klanten nu namelijk iets bieden wat ik als individuele freelancer veel minder kon: een allesomvattende oplossing voor een probleem, leunend op verschillende soorten expertise. 

Groei op alle vlakken

Het fijnste aan een creatief collectief zoals Massis, is dat je er elke dag de kans krijgt om te leren en te groeien – ook als je al 20 jaar aan de slag bent. 

Niet alleen kan ik mijn klanten nu een toegangspoort bieden naar andere professionals, maar samenwerken binnen Massis heeft me ook geholpen om mijn blik te verbreden in relatie tot andere disciplines. 

Door de krachten te bundelen met andere ervaren professionals, neem ik meer vaardigheden en inzichten op, wat mij dan weer helpt om mijn diensten te verbeteren en bij te blijven in mijn vakgebied.

Een netwerk van steun

Hoewel ik een solo-ondernemer ben, voel ik mij nooit geïsoleerd. Deel uitmaken van Massis betekent deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde, gepassioneerde professionals. Het netwerk heeft zo een positieve invloed op mijn mentale gezondheid en motivatie, maar ook mijn dagelijkse productiviteit.

Een flinke carrièreboost

Massis biedt niet zomaar samenwerking; het is een belangrijke ‘power-up’ geweest voor mijn carrière. Ook op zoek naar een manier om je carrière een boost te geven en elke dag nieuwe inspiratie op te doen? Misschien is er ook voor jou nog een stoel vacant in onze gezellige coworking in centrum Gent.

Ontdek meer op www.massis.be

 
Previous
Previous

De kracht van ‘nee’ zeggen